nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

IFTTT ondersteuning voor Heatmiser neo en Smartstat

  Frank Oosterwijk     30-06-2016     Reacties (0)

IFTTT ondersteuning voor Heatmiser neo en Smartstat Sinds kort wordt de Heatmiser neoStat en Smartstat ondersteund door IFTTT (If This Then That) 

Wat is IFTTT? IFTTT is een dienst die je via een website / app kunt benaderen. U kunt hier verschillende diensten aan koppelen, te denken aan Facebook, Twitter, Phillips HUELampen en nu ook Heatmiser. (dit is natuurlijk maar een kleine opsomming, ik zou zeggen even Googlen. Zo kan je bijvoorbeeld de thermostaten koppelen aan een online weerdienst. ALS de temperatuur buiten tot 25° Celsius stijgt, zet DAN de verwarming uitschakelen. 

Heatmiser heeft al een aantal "Recepten" gemaakt.


Voor meer informatie kunt u terecht op de site van Heatmiser of IFTTT

Lees meer

Heatmiser neoAir

  Frank Oosterwijk     30-06-2016     Reacties (0)

Heatmiser neoAir

Heatmiser Neo werd al vlug ons populairste product, maar dat is geen verrassing. Neo biedt nog altijd een superieur systeem om uw multizoneverwarming en warmwatersysteem te regelen vanaf elke willekeurige locatie.

Dankzij de recente aanvullingen zoals Geo Locatie, Recepten en Apple Watch-ondersteuning houden we met Neo een grote voorsprong op onze concurrenten.

Een van de meest gegeerde aanwinsten van de Neo-familie is de draadloze neoStat. We zijn blij dat we kunnen zeggen dat u niet lang meer hoeft te wachten.

Heatmiser neoAir zorgt voor een totaal draadloze optie in de Neo-familie, perfect voor nieuwbouw en renovatie. neoAir kan gekoppeld worden aan de neoHub en kan gebruikt worden naast de neoStat & neoHub. Het biedt u dus een flexibele en multifunctionele oplossing voor intelligente controle.

neoAir werkt met onze UH8-RF- en RF-Switch ontvangers zodat hij geschikt is voor conventionele en vloerverwarmingssystemen. Indien gekoppeld aan de UH8-RF kan een RF-Switch gebruikt worden om een draadloze link naar de ketel te voorzien.

Lees meer

Geo Locatie

  Frank Oosterwijk     01-02-2015     Reacties (0)

Geo Locatie neoStat Geo Locatie

De neoStat App functie die "ziet" dat je weg gaat en de verwarming uit zet en ook weer "ziet", dat je thuis komt en de verwarming weer aan zet.
Niet alleen als jij thuis weg gaat en thuis komt, maar ook je huisgenoten!

Geo Locatie is een nieuwe functie van de neoStat app (Beschikbaar voor Android , IOS en Windows Phone), die het nog gemakkelijker maakt om uw energiekosten te verlagen.

Uw neoStat-thermostaat zal de temperatuur in uw woning verlagen wanneer de App detecteert dat de laatste persoon de woning heeft verlaten en zal de verwarming weer inschakelen wanneer de App detecteert dat u weer op weg naar huis bent.Met behulp van de locatievoorzieningen in de Neostat-App voor IOS, Windows Phone of Android-smartphones / tablets, kan Neostat nu bijdragen in het verminderen van uw energieverbruik door de verwarming automatisch uit te zetten wanneer u niet thuis bent.

Ook andere aangemelde gebruikers kunnen via de neoStat-App door hun aan- of afwezigheid automatisch de temperatuur in uw huis verlagen of verhogen. 
Geo Locatie is perfect voor drukke huishoudens waarin een vast verwarmingschema gewoon niet erg praktisch is.

Hoe werkt Geo Locatie?

Geo Location maakt gebruik van de mobiele telefoon masten, nabijgelegen WiFi en GPS om uw positie te berekenen. 
Wanneer u de funtie "Geo Locatie" in de neoStat-App instelt en u de ingestelde punten passeert, zal neoStat de temperatuur in uw huis automatisch aan te passen.

Verlaag uw energiekosten en kom terug in een verwarmd huis

U kunt de temperatuurniveaus, die de neoStat thermostaat instelt als u thuis of afwezig bent, zelf vooraf vastleggen. 
De temperatuur die u instelt hangt o.m. afvan het type verwarmingssysteem en de tijd die nodig is om uw huis op te warmen.

Meldingen op uw smartphone

U krijgt een melding op uw telefoon te zien wanneer neoStat de temperatuur in uw huis heeft aangepast.
Op die manier weet u altijd wanneer met neoStat energie wordt bespaard.

U bent in de buurt?

U kunt de afstand instellen voor zowel het verlaten en terug te keren naar huis. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u op reis gaat: te voet, met de auto of de hogesnelheidstrein, de neoStat thermostaat stelt automatisch het door u gewenste temperatuurniveau in bij aan- of afwezigheid.

Flexibele programmering - Dat is neoStat

Met de neoStat, kunt u comfort niveaus programmeren om op de achtergrond warmte te produceren. Bij gebruik van de Geo Location functiestelt neoStat de temperatuur hoger in als u terug naar huis gaat of verlaagt de verwarming weer als het huis verlaat.

Neo ondersteunt Multi Gebruikers

Elke gebruiker krijgt eigen login gegevens voor neoStat. Dit betekent, dat de functie Geo Location alleen de verwarming uit zet als geen van de gebruikers meer thuis is.
Elke gebruiker kan zijn eigen temperatuur instellingen de voorkeur hebben - waardoor u een meer persoonlijke Neo ervaring.

Het opzetten van Geo Locatie is eenvoudig en flexibel - u hebt echt de totale controle over uw verwarming.

Bij een multi-zone systeem, beslist u zelf binnen welke zones de temperatuur in uw huis wordt geregeld. Terwijl u onderweg bent wordt de temperatuur verhoogt. U bepaalt met de neoStat-App zelf welke ruimten op welke afstand u van uw huishet bent wilt verwarmen.
Het maakt dus niet uit hoe u reist, het systeem werkt altijd met vooraf vastgelegde afstanden.Multi User Toegang

Een nieuwe functie van de neoApp is de mogelijkheid om meerdere gebruikers te registreren.
Het biedt een eenvoudige manier om vrienden en familie toegang te geven tot uw verwarmingssysteem. 
Twee gebruikerstypen zijn in de neoStat-App te registreren.

Admin gebruiker
Deze gebruikers hebben onbeperkt toegang tot het verwarmingssysteem, met inbegrip de Geo Locatie toepassing.

Gast Gebruiker
Gast Gebruikers hebben beperkt toegang tot de cv-installatie. Ze kunnen tijdelijke veranderingen in temperatuur aanbrengen. Ze zijn niet in staat om zones te verwijderen, het herprogrammeren van het verwarmingssysteem of gebruik maken van de Geo Locatie functie. 

De "Gast gebruiker instelling" is perfect voor vakantiewoningen of voor het tijdelijk op afstand toegang bieden voor bijvoorbeeld onderhoud aan uw verwarming.

Lees meer

Kerk / sportcomplex verwarming regelen

  17-06-2014     Reacties (0)

Kerk / sportcomplex verwarming regelen Vaak krijgen wij de vraag of het mogelijk is om de verwarming in de kerk of sportcomplex op afstand te regelen. 

Dit is mogelijk met de Heatmiser Neo.

U kunt met de smartphone/ tablet  eigenlijk alle functies bedienen die u ook op de thermostaat kan. Zoals de thermostaat programmeren, hoger/lager zetten etc.

Tevens is er een fucntie ingebouwd dat als de temperatuur onder de vorst temperatuur zakt u automatisch een melding krijgt. 

Afhankelijk van de situatie kunt u per vertrek een thermostaat plaatsen.
De Heatmiser Neo thermostaten maken gebruikt van het aan/uit principe.

Lees meer

Binnenkort kunt u de Heatmiser Neo bedienen met de Windows Phone

  28-04-2014     Reacties (0)

Binnenkort kunt u de Heatmiser Neo bedienen met de Windows Phone Vanaf Mei is het ook mogelijk om uw Heatmiser Neo systeem te bedienen met de Windows Phone.

De gratis neoApp heeft al bewezen een vaste favoriet te zijn voor Android en Apple iOS -gebruikers en is speciaal ontwikkeld om de controle functies te optimaliseren voor Windows Phone -gebruikers .

Met " Pin naar Tegel " functionaliteit ingebouwd, kan Windows Phone -gebruikers pin elke ruimte om hun dashboard en zie kamertemperatuur in een oogopslag ; een zeer nuttige functie die uniek is voor Windows Phone neoApp .

De neoApp duidelijke intuïtieve ontwerp maakt het mogelijk om volledige controle over uw verwarmingsinstallatie te hebben en nieuwe commando's direct toe te passen ; waar en wanneer u maar wilt.


 

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.