nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

U veranderd snel van profiel met de Heatmiser neoApp

  Frank Oosterwijk     14-02-2014     Reacties (0)

U veranderd snel van profiel met de Heatmiser neoApp Deze dagen weinig mensen of gezinnen hebben een echt constante , onveranderlijke dagelijkse routine. Zelfs degenen onder ons die rigide schema's zijn vaak onderworpen aan onverwachte veranderingen veroorzaakt door files , een vereiste om een ​​beetje later of misschien een extra lange wachtrij werken in de supermarkt . 

Wanneer u planning onverwacht wijzigt heeft Heatmiser's neoApp de oplossing. U kunt met een paar simpele klikken uw verwarmingsinstellingen veranderen met uw smartphone of tablet.

Dit geavanceerde verwarming control-functionaliteit helpt echt mensen hun optimale comfortniveau te bereiken en elke dag de energieverspilling te minimaliseren ; de neoApp heeft vele andere handige functies om mensen te helpen snel en gemakkelijk hun verwarming aan te passen.

 
neoApp biedt een eenvoudige, maar intelligente interface waarmee u uw verwarmingssysteem kunt bedienen waar u ook bent . 
Het is gratis te downloaden van de AppStore , GooglePlay en Amazon Store en kan worden gebruikt om de NeoStats te bedienen wanneer u niet thuis bent. 

U kunt als u wilt ook profielen aanmaken. Hier in zet u voor elk profiel de juiste verwarmingstijden in de app. Voor degenen die ploegendiensten werken kan dit een echte tijdbesparende functie zijn, die hen in staat stelt een ander profiel te kiezen telkens wanneer hun shift patroon verandert. 

U kunt gemakkelijk u eigen profielen aanmaken, het instellen er van duurt maar een paar seconden op de neoApp, zo zijn ze klaar voor gebruik wanneer u ze nodig heeft.


Nu elke keer dat u neoApp gebruikt heeft u toegang tot uw profielen en schakelt u ze in als u ze nodig heeft.  


 

Lees meer

Heatmiser Neo - Control from anywhere™

  Frank Oosterwijk     25-10-2013     Reacties (0)

Heatmiser Neo - Control from anywhere™ Heatmisers nieuwste Neo systeem levert ''Control from Anywhere" functionaliteit rechtstreeks op uw smartphone of tablet.

Het is de meest geschikte methode voor het regelen van uw verwarming en warm water in uw huis, waar en wanneer u maar wilt.

neoApp is ontworpen om perfect te werken met neoHub en NeoStats. Samen presenteren ze een geavanceerde besturing van de verwarming-oplossing die perfect is voor de moderne levensstijl.

Heamiser's NeoApp veranderd op een positieve manier de controle over uw verwarming en warm water. U hoeft niet meer naar de thermostaat of tijdklok toe te lopen u kunt alles direct bedienen op u smartphone of tablet. 

 

Lees meer

Geen vast IP-adres

  Thermostaatbestellen.nl     22-08-2013     Reacties (0)

Als particulier of als (klein) bedrijf beschikt u vaak niet over een vast IP adres.
Voor de Heatmiser Wifi thermostaten / Netmonitor is dit wel gewenst.
Uw provider kan zo nu en dan de ip adressen aanpassen, hierdoor kan het zijn dat u uw thermostaat niet meer kan bereiken via de App / browser.

Om dit probleem te voorkomen kunt u zich aanmelden bij een DNS (domain name system) provider.
Vaak gebruikte DNS providers zijn Dyn of No-IP
U kunt dit oplossen door bijvoorbeeld een programma (no-ip.com) te installeren op uw pc.

Maar op locaties waar geen vaste pc aanwezig is bijvoorbeeld vakantiehuizen, kerken etc. is dit geen oplossing.

Steeds meer modems / routers hebben de mogelijk om een DNS provider in te stellen. Dit kunt u voor uw modem gemakkelijk opzoeken op internet (Google/Youtube). Want dan als het ip adres gewijzigd is geeft de modem dit door aan de DNS provider.

Zo kunt u altijd uw thermostaat bedienen ook al heeft u geen vast ip adres.

NO-IP heeft een gratis mogelijkheid. (nadeel : u moet 1 keer per 30 dagen inloggen)
NO-IP betaald is vanaf +/- € 12 per jaar
DYN is vanaf € 14 per jaar (5 jaar abonnement)
 
De keus is vaak afhankelijk van de opties die de modems bieden.
 

Lees meer

Er zijn veel elektrische vloerverwarming thermostaten op de markt, maar welke moet je installeren?

  Thermostaatbestellen.nl     10-07-2013     Reacties (0)

Er zijn veel elektrische vloerverwarming thermostaten op de markt, maar welke moet je installeren?

Om een elektrische vloerverwarming te regelen heeft u een thermostaat nodig die 230V kan schakelen. Controleer of uw thermostaat daar voor geschikt is.

Een belangrijke functie die u nodig hebt op de thermostaat is de mogelijkheid om de vloertemperatuur te beperken. Sommige vloeren kunnen beschadigd raken als ze te warm worden denk bijvoorbeeld aan een parketvloer. Sommige modellen van vloerververwarmings thermostaten kunnen zowel de ruimtemperatuur en de vloertemperatuur te meten of alleen de vloertemperatuur, ideaal voor bijvoorbeeld badkamers waarvan ruimte temperatuurbeheersing minder belangrijk is om te meten.

Dan moet u beslissen of u kiest voor een standaard kamerthermostaat met draaiknop, deze modellen zijn niet programmeerbaar, deze zou u eventueel kunnen combineren met een aparte timer. Maar u kunt ook kiezen voor een programmeerbare thermostaat die u toelaat om een programma in te stellen met verschillende temperatuur niveaus op verschillende tijdstippen van de dag.

Meer en meer maken we gebruik van onze smartphones en tablets, en nu is het bedienen van een thermostaat ook mogelijk. Met een WiFi-geschakelde thermostaat voor elektrische vloerverwarming kunt u de thermostaat bedienden met uw smartphone en tablets (Android/iOS)  vanaf elke locatie.

 

Bij Thermostaatbestellen.nl hebben we een breed scala van modellen. Klik hier om onze volledige gamma van elektrische vloerverwarming thermostaten zien.

Lees meer

Verminder uw energieverbruik met de Heatmiser Optimum Start Functie

  Thermostaatbestellen.nl     09-07-2013     Reacties (0)

Als de seizoenen veranderen veranderd ook de opwarmtijd dat uw woning of kantoor nodig heeft om op temperatuur te komen.

De meeste mensen besluiten om 's ochtends hun thermostaat een aantal uren voor het opstaan aan te zetten, zodat je niet wakker wordt in een koud huis.
Wanneer u de Heatmiser Optimum Start-functie insteld is dat niet meer nodig.


Bij mildere dagen is opwarmtijd 30 minuten en bij koudere dagen 60 minuten.
Deze functie is zelf lerend en zal zich gedurende het gehele jaar aanpassen, zodat , wanneer u ‘s morgens opstaat de ruimte altijd aangenaam zal aanvoelen. Deze functie zorgt ervoor dat u altijd in een woning komt met een aangename temperatuur.
Ook zal het helpen uw energiekosten te verlagen.
Neem een kijkje op Heatmiser Youtube video met gedetailleerde uitleg van deze functie.

 

 

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.