nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Heatmiser EDGE
Heatmiser EDGE
0 Reviews | Review toevoegen

De Heatmiser edge is onze 230 V-thermostaat die compatibel is met de draadloze luchtsensor en draadloze raam-/deurschakelaar. De draadloze luchtsensor is ideaal voor wie de temperatuur in een andere l

€ 65,46
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Heatmiser edge is onze 230 V-thermostaat die compatibel is met de draadloze luchtsensor en draadloze raam-/deurschakelaar. De draadloze luchtsensor is ideaal voor wie de temperatuur in een andere locatie wil meten. Voor gebouwen met grote open ruimtes kunnen meerdere luchtsensoren gebruikt worden voor het berekenen van een gemiddelde temperatuur.

De Heatmiser edge kan ingesteld worden om te werken als een niet-programmeerbare, 5/2- of 7-dagenprogrammeerbare of 24-uursprogrammeerbare thermostaat

 

COMPATIBILITEITSSYSTEEM
Compatibel met Solar, warmtepompen en de meeste boilertechnieken.

 
 
ZELFLERENDE OPTIMALE START
De edge thermostaten zijn uitgerust met de functie Optimale start, waarbij de thermostaat de vereiste opwarmtijd berekent.

 
MODBUS-AANSLUITING
De edge thermostaten zijn uitgerust met Modbus-aansluiting. Zo kunnen ze geïntegreerd worden met thuisautomatiserings- en gebouwbeheersystemen van derden.

 
DRAADLOZE LUCHTSENSOR & RAAM-/DEURSCHAKELAAR (OPTIONEEL)
De edge thermostaten zijn compatibel met de draadloze luchtsensor en raam-/deurschakelaar. De draadloze luchtsensor is ideaal als u de temperatuur wil meten in een andere ruimte dan waar de edge thermostaat geïnstalleerd werd. Het berekenen van de gemiddelde temperatuur is mogelijk wanneer meerdere draadloze luchtsensoren geïnstalleerd zijn.

 
 
TOETSVERGRENDELING
Toetsvergrendeling met een pincode is standaard aanwezig op alle edge thermostaten en is een uitstekende manier om sabotage van het verwarmingssysteem te voorkomen.

 
 
FLEXIBELE PROGRAMMERING
De edge modellen kunnen ingesteld worden om te werken als een niet-programmeerbare, 5/2- of 7-dagenprogrammeerbare en 24-uursprogrammeerbare thermostaat. Zo kunt u zelf het programma kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

 
 
WITVERLICHTE ACHTERGROND
De edge thermostaten hebben een witverlichte achtergrond die automatisch wordt uitgeschakeld als de thermostaat niet in gebruik is.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.