nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De Heatmiser Touch is een 230 V Touchscreen thermostaat, de ideale upgrade voor wie al een thermostaat op netspanning heeft.

Dankzij de Touchscreen-interface en de flexibele programmering kan u uw verwarming nauwkeuriger regelen.

 
ZELFLERENDE OPTIMALE START
De Touch thermostaten zijn uitgerust met de functie Optimale start, waarbij de thermostaat de vereiste opwarmtijd berekent.

 
 
ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING
De Touch-E is ons programmeerbaar model voor elektrische vloerverwarming en kan tot 16 A schakelen. Een afstandbediende vloersensor van 3 meter is inbegrepen.

 
TEMPERATUUR AANHOUDEN
De functie Temperatuur aanhouden is standaard aanwezig op alle Touch thermostaten zodat een gewenste ingestelde temperatuur kan worden aangehouden gedurende een bepaalde periode. Daarna zal de thermostaat terugkeren naar het normale programma.

 
 
TOETSVERGRENDELING
Toetsvergrendeling is een standaardfunctie op alle Touch thermostaten en is een uitstekende manier om sabotage van het verwarmingssysteem te voorkomen.

 
 
FLEXIBELE PROGRAMMERING
De Heatmiser Touch-modellen kunnen werken in niet-programmeermodus, 5/2- of 7-dagenprogrammeermodus. Zo kan u zelf het programma kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 90,44
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.