nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

UH4
Heatmiser UH4
0 Reviews | Review toevoegen

De Heatmiser UH4 kan samen met onze op het stroomnet aangesloten thermostaten gebruikt worden. De UH4 heeft een centrale schakeling voor max. 4 zoneactuatoren, maar ook een uitgang voor een warmwaterb

€ 72,12
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Heatmiser UH4 kan samen met onze op het stroomnet aangesloten thermostaten gebruikt worden. De UH4 heeft een centrale schakeling voor max. 4 zoneactuatoren, maar ook een uitgang voor een warmwaterboiler, de systeemboiler en pomp.

Wanneer hij voor vloerverwarming gebruikt wordt, kan u zone 4 gebruiken als conventionele radiatorzone. Tot 6 actuatoren kunnen met elke zone verbonden worden.

 

RADIATOROPTIE
Bij de UH1, UH4 en UH8 is een optie beschikbaar voor het regelen van een radiatorzone. Indien een radiatorzone wordt ingeschakeld, wordt de laatste zone ingesteld als radiatorzone en daarom worden UFH-pomp, -klep of ketel niet geactiveerd. Bij de UH8-RF is deze optie beschikbaar per zone.

 
 
DIN-RAIL MONTAGE
De UH4, UH8 en UH8-RF zijn uitgerust met DIN-rail montage.

 
 
OUTPUTINDICATIE
De UH4, UH8 en UH8-RF zijn uitgerust met een LED-indicatie voor de status van de zone, ketel, pomp en klep waardoor de installateur het verwarmingssysteem gemakkelijk kan testen.

 
EENVOUDIGE INSTALLATIE
De bekabelingsdozen van Heatmiser zorgen voor een eenvoudige installatie van uw vloerverwarmingssysteem. De bekabelingsdoos bevindt zich meestal boven de UFH-verdeler waardoor verbindingen met actuatoren, UFH-pomp en -klep gemakkelijk zijn.

 
 
230 V-ACTUATOREN
Alle bekabelingsdozen werken met 230 V-actuatoren. Elke zone kan verbonden worden met max. 6 actuatoren met een maximum van 5 A voor het bedradingsbord.

 
 
RF-VERBINDING
De UH8-RF biedt een draadloze verbinding met onze draadloze thermostaten aan. Bovendien kan de RF-Switch gebruikt worden om een draadloze link naar de ketel te voorzien.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.