nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Heatmiser neoAir

Heatmiser Neo werd al vlug ons populairste product, maar dat is geen verrassing. Neo biedt nog altijd een superieur systeem om uw multizoneverwarming en warmwatersysteem te regelen vanaf elke willekeurige locatie.

Dankzij de recente aanvullingen zoals Geo Locatie, Recepten en Apple Watch-ondersteuning houden we met Neo een grote voorsprong op onze concurrenten.

Een van de meest gegeerde aanwinsten van de Neo-familie is de draadloze neoStat. We zijn blij dat we kunnen zeggen dat u niet lang meer hoeft te wachten.

Heatmiser neoAir zorgt voor een totaal draadloze optie in de Neo-familie, perfect voor nieuwbouw en renovatie. neoAir kan gekoppeld worden aan de neoHub en kan gebruikt worden naast de neoStat & neoHub. Het biedt u dus een flexibele en multifunctionele oplossing voor intelligente controle.

neoAir werkt met onze UH8-RF- en RF-Switch ontvangers zodat hij geschikt is voor conventionele en vloerverwarmingssystemen. Indien gekoppeld aan de UH8-RF kan een RF-Switch gebruikt worden om een draadloze link naar de ketel te voorzien.

  Frank Oosterwijk     30-06-2016 00:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.