nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Heatmiser neoStat v2
0 Reviews | Review toevoegen

De neoStat v2 is een 230v thermostaat met een potentieel vrije schakeling.The neoStat Communiceert de neoHub en andere NeoStats in uw huis, om een volledig controleerbaar netwerk systeem van verwarmen

€ 80,16
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heatmiser neoStat
De Heatmiser neoStat is een 230 V-thermostaat, de ideale upgrade voor wie al een thermostaat op netspanning heeft. De neoStat kan functioneren in timer- of verwarmingsmodus en kan worden gebruikt met afstandbediende sensors.

 

Headline functies
 
 MESH NETWERK
De neoStat en neoAir communiceren draadloos met de neoHub om een betrouwbaar en schaalbaar netwerksysteem aan te bieden. De neoStat op netspanning herhaalt automatisch het datasignaal van een andere neoStat/neoAir in huis. Indien er geen neoStats geïnstalleerd zijn, communiceert de neoAir rechtstreeks met de neoHub en zo kunnen de neoPlug of Boost gebruikt worden om de communicatieafstand uit te breiden.

 
 
EENVOUDIGE NAVIGATIE
De neoStat/neoAir thermostaten bieden een eenvoudig te navigeren programmeersysteem aan, met alle opties beschikbaar aan de onderkant van het scherm met verlichte achtergrond.

 
 
IDEAAL VOOR NIEUWBOUW & RENOVATIES
De neoStat & neoAir zijn ideaal voor nieuwbouw & renovaties. Terwijl de neoStat een thermostaat op netspanning is, wordt de neoAir aangedreven door batterijen. Ideaal dus voor uitbreidingen of waar geen netspanningskabel voor een thermostaat geïnstalleerd is.

 
ZELFLERENDE OPTIMALE START
De zelflerende optimale start berekent de vereiste opwarmtijd en zorgt ervoor dat uw huis ’s morgens bij het wakker worden en ’s avonds bij het terugkeren knus aanvoelt.

Dit wordt het hele jaar door automatisch geoptimaliseerd zodat u niet meer geld uitgeeft dan nodig is. Elke wijziging in uw huis die van invloed is op de opwarmtijd wordt automatisch gedetecteerd.

 
 
TEMPERATUUR AANHOUDEN
Dankzij de Temperatuur aanhouden-functie kan u een ingestelde temperatuur gedurende een bepaalde periode aanhouden – ideaal voor feestjes. Daarna zal de thermostaat terugkeren naar de geprogrammeerde instelling.

 
 
TOETSVERGRENDELING
De functie Toetsvergrendeling is standaard aanwezig op alle neoStat thermostaten en is een uitstekende manier om sabotage van het verwarmingssysteem te voorkomen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.