nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Slimline RF Kit (uitlopend)
Slimline RF Kit (uitlopend)
0 Reviews | Review toevoegen

De Heatmiser Slimline-RF thermostaat Kit kan ingesteld worden op programmeerbare of niet-programmeerbare modus en wordt geleverd met de draadloze ontvanger Heatmiser RF-Link, die een draadverbinding h

€ 101,63
€ 77,88
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Heatmiser Slimline-RF is onze multi modus draadloze thermostaat die compatibel is met onze UH8-RF en RF-Switch draadloze ontvangers. De Slimline-RF kan worden gebruikt met een afstandbediende (bedraad) sensor, waardoor het meten van de temperatuur van de thermostaat mogelijk is tot op 20 meter.

De Slimline-RF kan werken in verwarmings- of verwarmings- & warmwatermodus.

Headline Features
 
 
BATTERIJVOEDING
De draadloze thermostaten van Heatmiser worden aangedreven door batterijen. De Slimline-RF en neoAir maken gebruik van AAA-batterijen terwijl de Touch-RF een herlaadbare batterij gebruikt.

 
 
DRAADLOOS SCHAKELEN
Onze draadloze thermostaten bieden een efficiënt alternatief aan. Ideaal bij een uitbreiding of wanneer u uw thermostaat wil verplaatsen.

 
 
APP CONTROL
Indien gekoppeld aan de neoHub van Heatmiser biedt de neoAir een App control voor uw verwarmings- & warmwatersysteem.  De neoAir kan naast de neoStat en neoPlug gebruikt worden.

 
TOETSVERGRENDELING
De draadloze thermostaten bieden een toetsvergrendelingsfunctie aan. Door de toegang tot het systeem te beperken, kan u uw energieverbruik op een efficiënte manier verminderen.

 
 
SCHERM MET VERLICHTE ACHTERGROND
De draadloze thermostaten zijn uitgerust met een scherm met verlichte achtergrond. Het scherm van de Slimline-RF en de Touch-RF heeft een blauwverlichte achtergrond terwijl het scherm van de neoAir witverlicht is.

 
 
ZELFLERENDE OPTIMALE START
De functie zelflerende optimale start van de draadloze thermostaten zorgt ervoor dat de thermostaat de vereiste opwarmtijd berekent.

Slimline RF Kit was voorheen PRT/DT RF Kit

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.