nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De Heatmiser SmartStat is onze wifi thermostaat op netspanning. Wie al over een thermostaat op netspanning beschikt, kan deze dankzij de Heatmiser SmartStat gemakkelijk upgraden.
De SmartStat kan gebruikt worden als thermostaat of timer – wie verwarming en warm water wil regelen, heeft dus 2 SmartStats nodig – een om de bestaande thermostaat te vervangen en een andere om het programmeerapparaat te vervangen.

Eenvoudige upgrade
SmartStat is een ideale upgrade voor wie nu een bekabelde thermostaat en programmeerapparaat gebruikt. De instellingen van de SmartStat zijn niet technisch. U zal uw verwarming in een mum van tijd kunnen regelen met uw smartphone. Tot 32 wifi SmartStats kunnen in uw woning worden beheerd.

Geo Locatie
Geo Locatie is een spannende nieuwe functie die het nog gemakkelijker maakt om uw energiekosten te verlagen. SmartStat zal de temperatuur in uw woning verlagen wanneer het vaststelt dat de laatste persoon het huis verlaten heeft. En als iemand op weg is naar huis, zal de verwarming opnieuw aangezet worden.
Door de locatievoorzieningen op uw iPhone of Android smartphone in te schakelen, kan SmartStat uw energieverbruik nu helpen verlagen door de verwarming uit te zetten wanneer u niet thuis bent.

Afwezig?
Met de afwezigheidsfunctie kan u de verwarming permanent of voor een aantal dagen op een lager niveau zetten. De temperatuur in uw woning zal automatisch verlaagd worden. U bespaart energie en tegelijkertijd wordt uw huis beschermd tegen vorstschade.


Hoofd functies


CONTROLE VIA UW SMARTPHONE
De SmartStat heeft een ingebouwde wifi en wordt dus rechtstreeks verbonden met uw router. Aangezien de thermostaat via onze Cloud server verbonden wordt met uw smartphone is de installatie ervan een makkie. Het neemt maar enkele minuten in beslag want hier is geen technische kennis voor vereist. De SmartStat is compatibel met de iPhone, iPad en Android-smartphones en –tablets.

GEO LOCATIE - MEERDERE GEBRUIKERS TOEGESTAAN
Om uw positie te bepalen, maakt Geo Locatie gebruik van mobiele telefoonmasten, nabijgelegen wifi en uw gps. Wanneer u Geo Locatie op de SmartStat App instelt, geeft u een vertrek- en terugkeerpunt aan. Indien u die punten passeert, zal SmartStat de temperatuur in uw woning automatisch aanpassen.
Geo Locatie op SmartStat werkt met meerdere gebruikers. Vandaar dat de verwarming slechts uitgeschakeld zal worden wanneer de laatste persoon het huis verlaten heeft en opnieuw ingeschakeld zal worden wanneer de eerste persoon terugkeert.

MULTIZONE
Binnen één locatie kunnen tot 32 SmartStats gecontroleerd worden, zonder dat u een netwerkhub nodig heeft. Algemene functies zoals Temperatuur aanhouden, Toetsvergrendeling en Thuis/Weg zijn allemaal beschikbaar op de SmartStat App.

MEERDERE GEBRUIKERS
Meerdere gebruikers kunnen inloggen op de SmartStat App en hun verwarming & warm water vanop elke willekeurige locatie regelen. Bovendien kan Geo Locatie worden geconfigureerd op om het even welk toestel, wat betekent dat de verwarming uitgeschakeld wordt wanneer de laatste persoon het huis verlaten heeft en opnieuw ingeschakeld wordt als de eerste persoon terugkeert.

AUTOMATISCH LICHT DIMMEN
Het beeldscherm van de SmartStat kan worden ingesteld op automatisch licht dimmen – wat de SmartStat ideaal maakt voor slaapkamers.

FLEXIBELE PROGRAMMERING
De SmartStat kan werken in niet-programmeermodus, 24-uursmodus, 5/2- of 7-dagenprogrammeermodus. Zo kan u zelf het programma kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

GEDEELDE TOEGANG
Met Neo kan u de toegang tot uw verwarmingssysteem delen met anderen. U kan zelf beslissen welk toegangsniveau u geeft. Ideaal voor huurwoningen of wanneer u toegang wil geven aan het bedrijf dat uw systeem onderhoudt.

Functies

Functies SmartStat
Temperatuurbereik 05-35C
Niet-programmeerbare modus Ja
5/2-dagenprogrammeerbaar Ja
24-uurs modus Ja
7-dagenprogrammeerbaar Ja
Aantal warmteniveaus 4
Aantal warmwaterniveaus 4
Zelflerende optimale start Ja
Vakantiefunctie Ja
Temperatuur aanhouden Ja
App Control Ja
Op afstand te bedienen luchtsensor Ja
Vloersensormodus Ja
Vloersensor inbegrepen Nee
Max. schakelstroom 3A
Nauwkeurigheid +/- 1C
Voeding 230V AC
Afmetingen 95x95x15mm

SMARTSTAT APP FUNCTIES

FUNCTIES  
ONDERSTEUNDE TOESTELLEN iPhone, iPad en Android
MULTIZONE Yes, tot 32 zones
GEO LOCATIE JA
ALGEMENE FUNCTIES (AFWEZIGHEID, TEMPERATUUR AANHOUDEN, VERGRENDELING) JA
PROGRAMMERING VAN ELKE ZONE JA
MULTILOCATIEONDERSTEUNING JA
TAALONDERSTEUNING Engels, Frans, Nederlands, Duits
AFWEZIGHEIDSFUNCTIE JA
GESCHIEDENIS NEE
PROFIELEN NEE
ONDERSTEUNING RECEPTEN NEE


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.