nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst. 

Peter - 16/11/2014 om 22:03

Ik heb net het nieuwe scherm met de nieuwe beveilingsupdate ontvangen en geinstalleerd.
Een probleemloze actie doordat Frank en zijn bedrijf dit uitstekend hebben voorbereid. Tijdens de oorspronkelijke installatie ook goede hulp gekrgen van Frank via de telefoon en later via de computer. De heatmiser doet gewoon wat hij moet doen. Maar de service van Frank maakt het een uitzonderlijk prettige ervaring.

Jeroen - 23/04/2014 om 15:19

Alweer enkele maanden geleden een Heatmiser neoKit voor mijn vakantiewoning in het buitenlandop advies van Frank aangeschaft. Op afstand is er nu temperatuurcontrole(bevriezingsgevaar) via de android-app. Nu wordt de verwarming onderweg pas aangezet en bij aankomst is de woning is de woning op een ideale temperatuur, zonder dat de verwarming onnodig heeft aangestaan, een opwarmtijd van een 3 uur is nu verledentijd. Het voordeel van de Neo is dat deze geen vast IP-adres nodig heeft, zodat bij stroom- of netwerkuitval toch weer functioneert.

Jan - 31/01/2014 om 17:55

Gisteren de heatmiser thermostaat ontvangen, en vandaag eigenlijk probleemloos geïnstalleerd. Even een 220 volt kabeltje bij de thermostaat draad ingewerkt, en stoken maar. Instellen WIFI is vrij eenvoudig, handleiding bevat al benodigde informatie. App is super

Peter - 18/01/2014 om 15:14

De heatmiser is een geweldig apparaat dat alles doet wat het moet doen. De bediening via de app is heel practisch. Het installeren is een ander verhaal. Dat is best gecompliceerd. Geen probleem om de draadjes aan te sluiten, maar het toevoegen aan het wifi netwerk e.d. is toch lastig.Ik ben blij dat ik de heatmiser bij deze nederlandse winkel heb gekocht. Frank heeft mij uitstekend geholpen door op afstand mijn computer over te nemen. Uitstekende service op een vrijdagavond laat. Mijn complimenten.

Jos - 16/12/2013 om 21:29

Na lang zoeken hier een thermostaat gekocht een wiffi apparaat ik moet zeggen een prachtig ding snel geleverd,even puzzelen met de router en werkt als een speer ,ik heb een puntje van kritiek er mag wel een uitgebreidere gebruiksaanwijzing bij in het nederlands want deze is erg zuinig maar voor de rest alle lof.

Mertens michel - 05/12/2013 om 12:43

Heb hier een thermostaat gekocht de eerste werkte niet maar dit euveL is snel en vlot opgelost moest men deze winkel beoordelen met sterren waarvan 1slecht zou zijn en 5zeer goed dan kreeg hij van mij 6sterren. Een echte aanrader

Harm - 21/11/2013 om 14:54

Een aantal weken geleden een wifi thermostaat gekocht. Daarvoor zeer goed geadviseerd door Frank. Omdat ik toch nog twijfelde heeft hij me het apparaat opgestuurd zodat ik kon kijken of het werkte, ik hoefde nog niet te betalen mits ik er voorzichtig mee omging (fair enough) Installatie op de muur was vrij simpel. Het installeren op de netwerk en het forworden van een poort op de router was voor mij abra cadabara. Frank heeft via een programma mijn pc overgenomen en alles geregeld. Sinsdien werkt alles perfect en heb er zeer veel plezier en comfort van. Daarna uiteraard direct betaald!! Super

Rob de vries - 13/11/2013 om 21:01

Ik heb een thermostaat aangeschaft die ook op wifi aan te sturen is.
Dit om ons huisje in frankrijk op afstand te kunnen controleren qua temperatuur.
Nu werkte het franse modem van orange een beetje speciaal.
Maar de ondersteuning die ik kreeg was werkelijk fantastisch.
Dat kom je tegewoordig niet veel meer tegen.
Nee, ik ben echt blij dat ik de thermostaat bij frank ( thermostaatbestellen) hebt gekocht.
Kan nu alles in frankrijk controleren en de temperatuur goed uitlezen en aanpassen.
Top

koen - 12/11/2013 om 20:06

Maandag bestelling gedaan dinsdag bestelling ontvangen. ik ben zeer tevreden over de service. Frank heeft me telefonisch prima geholpen om de installatie op te starten

Plantasol - 23/10/2013 om 15:46

Ook ik ben zeer tevreden over de service. Frank heeft me telefonisch prima geholpen om de installatie voor elkaar te krijgen.

Rutger - 29/08/2013 om 10:45

Toen ik hieraan (wifi thermostaat) begon was ik enigszins bevreesd. Gaat het werken? Op papier ziet het er goed uit, maar... Na mijn ervaring met Thermostaatbestellen.nl kan ik zeggen: Ik kan echt iedereen aanraden om zijn of haar twijfel overboord te zetten. Met de service die ik vanuit deze winkel en met name Frank heb gekregen is het gelukt om nu een goedwerkend en fantastisch product te hebben. De wil vanuit Frank om te zorgen dat het goed komt en dat het werkt is fenomenaal! Een grote pluim voor hem en dit bedrijf, waar service niet een concept is maar praktijk! Grote klasse. Frank, nogmaals, veel dank voor al je hulp en uitstekende service. Heel veel succes in de toekomst.

Duco - 30/03/2013 om 20:57

Frank, bedankt voor de hulp. Super dat ik je zelfs op zaterdagavond! kon bellen om het laatste deel van de installatie af te ronden.
Goed product en opvallend goede service! (beiden erg belangrijk)

Marc Van Hauwermeiren - 01/02/2013 om 11:23

Hallo graag wou ik jullie mensen bedanken waarvan Frank. Die me ontzettend geholpen heeft met mijn wifi thermostaat te helpen activeren. Ik ben daarom dol gelukkig nu hij ook werkt op mijn iPhone . Zo dat ik nu van mijn werk naar huis ga mijn temperatuur al kan regelen dat het lekker warm is dat ik thuis kom. Nogmaals bedankt Frank

Rutger - 09/01/2013 om 11:27

Zeer tevreden met aanschaf van Heatmiser WIFI Rf Kit. Ook de ondersteuning bij vragen na aanschaf is perfect! Nogmaals veel dank voor jullie hulp bij installatie en het beantwoorden van mijn vragen.

 
Pagina 1 van 1
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.