nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

LEVERINGEN & RETOUREN
ALGEMENE VOORWAARDEN
Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u de website Thermostaatbestellen.nl gebruikt. Door het gebruik van de website Thermostaatbestellen.nl verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.
 
LEVERING
Voor leveringsdiensten maken we gebruik van UPS / PostNL. Levering kan tussen maandag t/m vrijdag 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur. Als u niet aanwezig bent voor het tekenen van de levering, behouden wij ons het recht voor om kosten in rekening te brengen voor opnieuw leveren.
Alle leveringen dienen als ontvangstbewijs te worden getekend.
Alle goederen verlaten onze terreinen in een goede staat. Als u echter bij aankomst niet tevreden bent met de goederen ACCEPTEER DE LEVERING DAN NIET. 
Bestel geen loodgieters of elektriciens voordat uw goederen zijn aangekomen en gecontroleerd. Het is niet mogelijk Thermostaatbestellen.nl op enigerlei wijze aansprakelijk te stellen voor enige kosten voor loodgieters/elektriciens.
 
OPENINGSTIJDEN
Wij zijn geopend van 9.00 - 17.00 van maandag - vrijdag. Op feestdagen zijn wij gesloten.
 
CLAIMS
Er worden geen claims overwogen, als goederen gedeeltelijke of volledig zijn gemonteerd of geïnstalleerd.
 
ONGEWENSTE ARTIKELEN & RETOUREN
Alle producten van Thermostaatbestellen.nl worden geleverd met een periode van 2 jaar garantie voor retour naar de basis. Retour naar de basis betekent dat het artikel naar Thermostaatbestellen.nl  moet worden geretourneerd voor inspectie/reparatie, als er zich een fout ontwikkelt binnen de garantieperiode.

Het herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
 
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
 
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
 
Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.
Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@electriccomfort.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen
 
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.
 
Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen dertig dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,75 zullen bedragen.


Download hier het retour/herroepings formulier

 
DEFECTE GOEDEREN
Enig artikel dat wordt teruggezonden voor reparatie of vervanging onder garantie MOET rechtstreeks zijn aangeschaft bij Thermostaatbestellen.nl. Als dit via groothandelaren, leveranciers of enige andere derde is gekocht, MOET de eindgebruiker voor garantieclaims rechtstreeks contact opnemen met deze bedrijven.
Artikelen die als niet-repareerbaar worden verondersteld, dienen te worden vervangen, vooropgesteld dat de oorzaak van het gebrek binnen aanvaardbare garantievoorwaarden valt.
Wij zijn niet aansprakelijk voor het vinden van tijdelijke andere vervanging, terwijl uw artikel wordt gerepareerd.
Alle producten van Thermostaatbestellen.nl worden geleverd met een periode van 2 jaar garantie voor retour naar de basis. Retour naar de basis betekent dat het artikel naar Thermostaatbestellen.nl  moet worden geretourneerd voor inspectie/reparatie, als er zich een fout ontwikkelt binnen de garantieperiode.
We controleren alle geretourneerde artikelen of ze beschadigd of defect zijn. Indien we geen defect vinden, behouden we ons het recht voor een restitutie te weigeren en onze kosten en uitgaven op u te verhalen.
Klanten zijn verantwoordelijk voor het veilig retourneren van het artikel en in eerste instantie voor de retourneringskosten. Porto wordt mogelijk vergoed, als wordt vastgesteld dat het defect door de garantie wordt gedekt.
Rechtstreeks zakendoen met een derde.
Wij kunnen zakendoen met derdeklanten, wanneer producten bijvoorbeeld een upgrade nodig hebben of Thermostaatbestellen.nl een bekend gebrek heeft opgemerkt. In deze omstandigheden moet de klant het product naar ons retourneren met een geautoriseerd retournummer.
Restituties zullen in geen geval aan een klant worden toegewezen, die niet rechtstreeks heeft gekocht!
Als er geen aankoopbewijs of batchnummer aan de garantieperiode voor support kan worden toegewezen, zijn er mogelijk kosten van toepassing voor de uitgevoerde service en de retourporto naar de klant.
 


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.