nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De Heatmiser neoHub is de toegangspoort tot het Neo-systeem en verschaft afstandsbediening voor alle in uw huis geïnstalleerde neoStats. Neo van Heatmiser biedt een nog slimmere manier om uw verwarming vanaf elke willekeurige locatie te regelen!

De functie Geo Locatie maakt gebruik van uw mobiele telefoonpositie. Neo zal de verwarming automatisch uitschakelen wanneer de laatste persoon het huis verlaten heeft en opnieuw aanzetten wanneer de eerste persoon op de terugweg is. Lees hier meer over deze nieuwe functie.

De Heatmiser neoHub wordt aangesloten op uw breedbandrouter en is draadloos verbonden met de neoStats in uw huis. Het belangrijkste aspect van de neoHub is dat specifieke computerkennis niet vereist is. U sluit hem eenvoudigweg aan op uw router, maakt verbinding met uw Neo-account op uw Android of iOS-apparaat en vanaf dat moment kan u uw verwarming en warmwatervoorziening regelen vanaf elke willekeurige locatie.

 HomeKit en IFTTT ondersteuning
 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 167,10
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.