nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De Heatmiser neoAir is onze multi modus draadloze thermostaat die compatibel is met onze UH8-RF en RF-Switch draadloze ontvangers.

De neoAir kan worden gebruikt in timer-, verwarmings- of verwarmings- & warmwatermodus.

Bovendien kan de thermostaat gekoppeld worden aan een neoHub zodat u uw verwarming & warm water kan regelen via de app.

 

Headline Features
 
 
BATTERIJVOEDING
De draadloze thermostaten van Heatmiser worden aangedreven door batterijen. De Slimline-RF en neoAir maken gebruik van AAA-batterijen terwijl de Touch-RF een herlaadbare batterij gebruikt.

 
 
DRAADLOOS SCHAKELEN
Onze draadloze thermostaten bieden een efficiënt alternatief aan. Ideaal bij een uitbreiding of wanneer u uw thermostaat wil verplaatsen.

 
 
APP CONTROL
Indien gekoppeld aan de neoHub van Heatmiser biedt de neoAir een App control voor uw verwarmings- & warmwatersysteem.  De neoAir kan naast de neoStat en neoPlug gebruikt worden.

 
TOETSVERGRENDELING
De draadloze thermostaten bieden een toetsvergrendelingsfunctie aan. Door de toegang tot het systeem te beperken, kan u uw energieverbruik op een efficiënte manier verminderen.

 
 
SCHERM MET VERLICHTE ACHTERGROND
De draadloze thermostaten zijn uitgerust met een scherm met verlichte achtergrond. Het scherm van de Slimline-RF en de Touch-RF heeft een blauwverlichte achtergrond terwijl het scherm van de neoAir witverlicht is.

 
 
ZELFLERENDE OPTIMALE START
De functie zelflerende optimale start van de neoAir thermostaten zorgt ervoor dat de thermostaat de vereiste opwarmtijd berekent.

 

 
Foto('s):
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 80,16
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.